STUDIODAY er 20 år i 2025!

Oda Ravlo

Oda Ravlo er daglig leder i BestShape. Hun er utdannet Agronom og er godt kurset innen ulike trenings og behandlingsformer. Hun har i mange år vært med og drevet StudioDay samt foreningen Rosacea Norge. Oda tilbyr lymfedrenasje, Verju fettforbrennings laser, vibrasjons trening tilpasset dine behov, Fit 3D scann samt gjennomgang av kroppsanalyser. Samtaler rundt kosthold, trening og stress mestring er også hennes felt.

Hun kan tilby tverrfaglig samarbeid med StudioDays Fysioer, PT, Osteopater, Massasje terapeuter og Yoga instruktører. Hun ordner så du får utredet din forbrenning og fettforbrennings puls hos Studioday sine treningsfysiologer. www.oslotestlab.no
Oda har også bred erfaring med smerter, og egen kropps utfordringer gjennom mange år og hun har derfor ekstra stor forståelse for de flestes utfordringer. Det er ingen tvil om at kroppen kan lagre stress, noe som kan vise seg som smerter, både fysisk og psykisk, økt vekt, dårlig søvn, mage problemer mm.
Ved å se deg og gi deg lov til å kjenne etter og hjelpe deg med å gi slipp, vil Oda tilby deg et lite pusterom i hverdagen som bare er din tid.

Oda har vært med å drive Europas største forening for Rosacea i mange år, og gir konsultasjoner, samt tilbyr produkter også for denne tilstanden. Hun har flere tusen timers erfaring med rådgivning og oppfølging rundt Rosacea. www.Rosacea.no

Hos Studioday setter vi begrepet ‘tverrfaglig samarbeid’ ut i praksis.

Vi samarbeider på tvers innen områdene trening, behandling, ernæring og medisin og vi hjelper til med alt av utfordringer, problemer og målinger/testing innen helsefaget.