STUDIODAY Majorstua og Røa er 20 år i 2025!

Tessa Sørensen

Tessa er en trener med snart 10 års PT erfaring og som har trenererfaring allerede fra barneårene innenfor ulike idretter.

Hun er har sin trenerutdannelse fra NIH, I tillegg til en pedagogutdannelse fra HIO. Arbeidserfaringen hennes inkluderer NIMI, Mykjemeir og DRIV.

I tillegg til bredspekteret treningskompetanse er hun også utdannet pedagog, noe som danner grunnlag I kommunikasjon med kundene. God dialog, trygghet og treningsglede er nøkkelord som kjennetegner hennes arbeidsmetoder.

Tessa sin største styrke er å lese deg og dine behov, for å hjelpe deg å ta de nødvendig grepene som trengs. Gjennom å lære deg opp vil du få mulighet til å oppnå resultater og samtidig like å være aktiv.

Slynger, Kettlebells og egen kroppsvekt er treningsfelt Tessa sin erfaring og kompetanse kommer spesielt godt frem.

Innenfor skadeproblematikk og opptrening er rygg og skulder de områder hun har mest erfaring med.

Les mer om Tessa på www.tessasorensen.no eller kontakt henne på tlf 99250103.

Hun leverer treningstimer på 30 min (10 klipp fra 570,-) og 55 min (10 klipp fra 950,-)

Trening kan gjøres overalt, inne eller ute og med mye eller lite utstyr. Det handler bare om hva du ønsker å oppnå. Er du usikker på hva som er best for deg, ta kontakt så finner dere ut av det sammen.

Hos Studioday setter vi begrepet ‘tverrfaglig samarbeid’ ut i praksis.

Vi samarbeider på tvers innen områdene trening, behandling, ernæring og medisin og vi hjelper til med alt av utfordringer, problemer og målinger/testing innen helsefaget.