STUDIODAY er 20 år i 2025!

Inge Thomas Ravlo

Inge Thomas Ravlo er en bredspektret behandler  med spesialisering innen Trening, behandling, nevrofysiologi, Ernærings og Treningsfysiologi.

Han har høyere utdanning innen trening, ernæring, fysiologi, økonomi og medisinske fag og har en sammensatt fysiologisk kompetanse fra Usa, Sverige og Norge, med blant annet fordypning i ulike behandlingsteknikker , manuellterapi/avansert medisinsk treningsterapi (Advanced MTT ). Han er Medlem av American Society for Nutritionists og American Society of Clinical Neurophysiologi. Inge Thomas gir deg personlig trening rettet mot skadeopptrening / forebygging, vekttilpasning og ultimat fysisk utfordring.

Han tilbyr kostveiledning for vekttilpasning, matrelaterte sykdommer, hudlidelser, allergier og problemer med spisemønstre. Trening ved osteoporose.

Er du plaget med smerter i rygg, skuldre/nakke eller knær eller har du ønsker om å endre på din livsstil for å oppnå en bedre fysikk, helse og/eller kroppsfasong, er dette mannen som kan hjelpe deg. Hjelp ved irritabel tarm / IBS – andre mage og tarm problemer.

Inge Thomas har snart 30 års yrkeserfaring innen behandling og trening og en variert bakgrunn fra blant annet vektløfting, sykling og kampsport.

Han foreleser om ulike opptreningsteknikker og utfører hyppige småstudier på forbrenningspåvirkning ved hjelp av ergospirometri.

Han tilbyr kurs rettet mot forebygging av belastningsskader  for spesifikke yrker.

Førstegangskonsultasjon 2500.-

Full utredning inkl dobbelkonsultasjon med lege fra kr 5000.-

Oppfølging fra 1895.-/time.

93002500

Hos Studioday setter vi begrepet ‘tverrfaglig samarbeid’ ut i praksis.

Vi samarbeider på tvers innen områdene trening, behandling, ernæring og medisin og vi hjelper til med alt av utfordringer, problemer og målinger/testing innen helsefaget.